foto-celia-bogaert-cabaret-presenteren-2023

About Celia

Celia Bogaert is een allrounder en dat maakt het niet makkelijk om haar in één woord samen te vatten.
Actrice, presentatrice, entertainer, reporter...

Na haar humaniora besloot ze, om rechten te studeren.Tijdens haar universitaire studies volgde ze een voordracht en theateropleiding in Brugge en Gent, een workshop van 2 jaar met de theatergroep Ecstasy en speelde mee in verschillende amateurgezelschappen in Brugge. Na haar vijfjarige studie vond ze dat het tijd was om haar vleugels open te slaan en te doen wat ze altijd al wilde, SPELEN. En zo vertoefde ze de volgende 3 jaar in de Toneelschool. Eenvoudig was het niet. Na vijf jaar rechten terug van nul moeten beginnen. Ook financieel was het niet evident. Daarom kluste ze bij in cafés, op de redactie van Jambers en als stem in reclamespotjes. Ze is nu een paar jaar afgestudeerd en gelukkig volgden er al snel verschillende rollen in heel wat Vlaamse series, oa Sara, Louis Louise, Aspe, Zonestad, FC De Kampioenen, Verschoten en Zoon, Spoed,... Ook heeft ze verschillende Kortfilms op haar palmares staan.

Net afgestudeerd en ze stampte al samen met Rember een eigen theatershow uit de grond, Effe Bitchen. Een paar maanden later mocht ze daardoor lekker bitchen op de sofa bij Mark Uytterhoeven in De Laatste Show. Ondertussen speelde ze als freelancer mee in verschillende producties van oa Vlaams Fruit (8 Vrouwen) en Het Toneelhuis (Crash) en is ze actief in het jeugdtheater. Ze heeft meegespeeld in verschillende producties van Farcecancan waarvan LSO ofwel Liefde, seks en andere ongemakken het meest gekend is.

Iemand die niet bang is van uitdagingen pusht zichzelf steeds verder en dat deed ze ook door te kiezen voor een eigen cabaretshow. Een solovoorstelling waar ze bijna 2 uur lang het publiek entertaint. Eén ding staat vast, ze heeft de komische smaak te pakken! Ondertussen is ze volop bezig met presentatiewerk voor verschillende televisiezenders en allerlei evenementen.